...ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΑΡΔΙΑΣ

ΦΩΤΟ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/11/15













ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
¨      Συνάδελφοι η κάρτα σίτισης είναι πλέον γεγονός και πρέπει να την έχουμε πάρει όλοι. Όσοι δεν την έχουν παραλάβει να επικοινωνήσουν με τον ΠΑΣΕΒ. Στην κάρτα μπαίνουν 6 € για όσες εργάσιμες μέρες έχουν πραγματοποιηθεί τον προηγούμενο μήνα και όχι περισσότερα από 132€ . Αυτό όμως δημιουργεί αδικίες :
α) αν κάποιος εργαστεί πάνω από 22 μέρες το μήνα δεν παίρνει τα επιπλέον τροφεία
β) δεν προσμετρούνται οι πάσης φύσεως αργίες
γ) τα επιπλέον ΡΕΠΟ που υποχρεούμαστε να πάρουμε τους επόμενους μήνες δεν λαμβάνονται  υπόψη στον υπολογισμό των τροφείων.
Τα ανωτέρω είναι σοβαρά και ο Σύλλογος με άμεση παρέμβαση έχει προχωρήσει στις αναγκαίες κινήσεις να δοθεί η αρμόζουσα και δίκαιη λύση.

¨      Όσον αφορά το μέλλον του ΑΔΜΗΕ  το τοπίο ακόμα είναι θολό , έχουν γραφτεί πολλά σενάρια αλλά κανένα δεν ισχύει , σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας και να μην πανικοβάλεστε. Ο Σύλλογος όταν γνωρίσει τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί θα σας ενημερώσει εγκαίρως  και θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε Ο ΑΔΜΗΕ να μην απολέσει τον σημερινό του χαρακτήρα.

¨      Για το ασφαλιστικό σας καλούμε να μην πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις. Ας περιμένουμε να ψηφιστούν όλοι οι Νόμοι αλλά και να βγουν όλες οι εγκύκλιοι των ασφαλιστικών φορέων και τότε ας πάρουμε τις αποφάσεις μας.

¨      Τις επόμενες μέρες η ΓΕΝΟΠ με τα πρωτοβάθμια Σωματεία και τις εταιρίες του Ομίλου ΔΕΗ θα προχωρήσει σε συμπληρωματική ΣΣΕ για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα . Εάν κάποιος έχει ή θα σκεφθεί κάτι που πρέπει να συμπεριληφθεί να επικοινωνήσει άμεσα με τον ΠΑΣΕΒ.

¨       Εργασιακοί χώροι έχουν γίνει στόχοι από διάφορους οσφυοκάμτες του προηγούμενου αρρωστημένου πολιτικού καθεστώτος. Αιφνίδιοι έλεγχοι  προκαλούν κλίμα δυσφορίας και απόσπαση της προσοχής του προσωπικού από την ομαλή και καλή λειτουργία της επιχείρησης. Επιχειρούν την αποδόμηση της ηγεσίας αλλά και την  προσβολή της προσωπικότητας κάθε εργαζόμενου ώστε να αποδομηθεί η όποια προσπάθεια του δημόσιου χαρακτήρα του Ομίλου. Μπορεί κάποιοι να αναπολούν την «τρομοκρατία και τις ίντριγκες» που άσκησαν την προηγούμενη περίοδο, τους ενημερώνουμε  ότι τα σχέδια τους είναι γνωστά όπως και οι ίδιοι σε όλους μας σαν « κάλπικη δεκάρα». Δυστυχώς για όλους αυτούς τους «Νάνους και Χαμαιλέοντες» οι εργαζόμενοι δεν θα πάρουν αλλά και δεν θα τους αφήσουν να παίξουν τα διάφορα παιχνιδάκια τους. Ο Όμιλος θα προχωρήσει δυναμικά και επιθετικά στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του. Όσο και αν κάποιοι μικρόψυχοι επιθυμούν διακαώς να εξυπηρετήσουν υποχθόνια  και εκ του πονηρού σχέδια για το ξεπούλημα – όπως είχαν αποφασίσει – τους διαβεβαιώνουμε δεν θα το πετύχουν, γιατί όλοι οι εργαζόμενοι ήμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι.




            Αύριο 12-11-2015 έχουμε πανελλαδική απεργία . 
                                                              Σας καλούμε να συμμετέχετε όλοι.

    Γραφείο τύπου  ΠΑΣΕΒ/ΔΕΗ-ΚΗΕ .