...ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΑΡΔΙΑΣ

ΦΩΤΟ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ






Το θράσος και η υποκρισία στο μεγαλείο της.
Διάφορα δήθεν διωκόμενα διευθυντικά στελέχη κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Πριν την ανάληψη της εξουσίας το 2004 από τη δεξιά, ο αριθμός των διευθυντικών στελεχών της εταιρίας ήταν το 40% αυτών που δημιούργησαν σε διάστημα 2 ετών για να βολευτούν οι κομματικοί εγκάθετοι .


Για την ιστορία του black out  του 2004 (όπως αναφέρεται  στην εφημερίδα Επένδυση) στο τιμόνι του ΔΕΣΜΗΕ και νυν ΑΔΜΗΕ ήταν ο πλέον καταρτισμένος και καταξιωμένος και απών σήμερα – λόγω θανάτου – Θ. Τράστας ο οποίος μελέτησε και σχεδίασε την βελτίωση και ενίσχυση του Συστήματος.
Οι κύριοι αυτοί που κλαίνε σήμερα, το μόνο που έκαναν τότε ήταν να σπιλώνουν την τότε ιεραρχία με στόχο - που τον πέτυχαν -  να ξηλώσουν σε μια νύχτα  τα τότε στελέχη με διαδικασίες αμαρτωλές και αδιαφανείς. Έλεος.

Τους τονίζουμε,  ότι άλλο ποιος γίνεται Διευθύνων και Πρόεδρος στον ΑΔΜΗΕ και άλλο τι έκαναν αυτοί που σήμερα κόπτονται για νομιμοφροσύνη και αξιοκρατία, και κάλυψαν τις θέσεις Διευθυντικών στελεχών της Επιχείρησης με κομματικούς εγκάθετους και  με αδιαφανείς διαδικασίες,  παραμονές  Χριστουγέννων , Πάσχα και 15 Αυγούστου.

Όσον αφορά το rotation  που επικαλούνται, στο σπίτι του κρεμασμένου μη μιλάνε για σκοινί.
Όσο αφορά τον έλεγχο των διακοπτών από τη ΓΕΝΟΠ μην ανησυχούν γιατί η Ομοσπονδία ουδέποτε έλεγχε τους διακόπτες, ούτε και τώρα μπορεί αλλά και δε θέλει να τους ελέγχει. Υπενθυμίζουμε δε ότι η προηγούμενη συγκυβέρνηση ΝΔ , ΠΑΣΟΚ  επιστράτευσε τους εργαζομένους που μάχονταν για να αποτρέψουν το ξεπούλημα του ΑΔΜΗΕ και της μικρής ΔΕΗ. Οι κύριοι αυτοί τότε ήσαν και απεργοσπάστες και υπέρμαχοι του ξεπουλήματος.
Τους  καταγγέλλουμε.

Υ.Γ. Τους ενημερώνουμε  ότι όποια καταγγελία και να κάνουν δεν μας τρομάζουν , αντιθέτως μας ενώνουν και μας δυναμώνουν.   

Γραφείο τύπου  ΠΑΣΕΒ/ΔΕΗ-ΚΗΕ .