...ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΑΡΔΙΑΣ

ΦΩΤΟ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ.Συμβ. ΑΔΜΗΕ



 










 

 Αθήνα  18/12/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
          Συνάδελφοι μέλη του ΠΑΣΕΒ/ΔΕΗ-ΚΗΕ  σήμερα 18-12-2017 έγινε συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΑΔΜΗΕ . Η συζήτηση έγινε κάτω από καλό πνεύμα , αλλά συγκεκριμένες δεσμευτικές απαντήσεις δεν πήραμε. Τα θέματα που θίξαμε ήταν:
1.  
  Προσλήψεις μόνιμου – έκτακτου προσωπικού. Οι προσλήψεις των νέων συναδέλφων που έγινε με τον τελευταίο διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Μάρτη του 2018 ,  ενώ για το έκτακτο προσωπικό η διαδικασία θα γίνεται πιο απλή και γρήγορη με ευθύνη κάθε Γενικού Διευθυντή .
2.    Οργανόγραμμα. Θα γίνει προσπάθεια από τον Διευθύνοντα  διάφορες διευθύνσεις να γίνουν ποιο λειτουργικές και περισσότερο συγκεντρωμένες κεντρικά . 
3.    Ομαδική ασφάλιση. Το σκέλος του προληπτικού ελέγχου έχει τελειώσει και ανατέθηκε στον μειοδότη που είναι η Βιοιατρική. Για το σκέλος της Νοσοκομειακής ασφάλισης θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να επισπευτεί ο χρόνος ολοκλήρωσης της.
4.    Χιλιομετρική αποζημίωση. Θα γίνει οικονομοτεχνική μελέτη και πολύ σύντομα θα μας ενημερώσει για το τι θα αποφασιστεί.
5.    Συλλογική Σύμβαση ΑΔΜΗΕ. Με την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ θα προχωρήσει στην υπογραφή ΣΣΕ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα , παράλληλα με την ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ .
6.     Εθελουσία. Η άποψη του είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες – ικανοποιητικές συνθήκες  ( ασφαλιστικές – οικονομικές )  για την όσο το δυνατόν ομαλή εθελουσία έξοδο του προσωπικού. 
7.    Εκπαίδευση του προσωπικού στις νέες τεχνολογίες.